Woensdag 16 november is Werkbezoekdag, een prachtig maatschappelijk initiatief. JobOn organiseert dit met steun vanuit onder andere het UWV en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.  Tof Thissen van UWV over de Werkbezoekdag:

“Woensdag 16 november is Werkbezoekdag, een prachtig maatschappelijk initiatief”

“De arbeidsmarkt is heftig in beweging en anderzijds stagneert die een beetje. Er zijn mensen die overwegen een carrière switch en er zijn mensen die zeggen van  “Ik wil weer aan de slag, maar ik weet niet precies wat en hoe, en waar ik zou kunnen werken?” Er zijn werkgevers die wakker liggen van het feit dat ze geen mensen kunnen krijgen. En ze proberen zich zo, ja goed mogelijk in de markt te zetten van “Ik ben een ontzettend aantrekkelijke arbeidsorganisatie, een fantastische onderneming” Nou, daar is op bedacht: 16 november kun je als werkzoekende, ander werkzoekende kun je contact krijgen met werkgevers, met professionals die daar werken om bijgepraat te worden over “Wat voor werk doe ik eigenlijk en hoe leuk vind ik dat”.

En er zijn heel veel professionals en werkgevers die de deuren openzetten op die dag. Maak er gebruik van, dit is een fantastisch maatschappelijk initiatief. De arbeidsmarkt heeft iedereen nodig, om naar vermogen mee te doen zodat al het werk wat er is gedaan kan worden. En dat mensen zich weer kunnen ontwikkelen en kunnen door ontwikkelen.

Doe mee met dit fantastische initiatief. Professionals zowel als werkenden, ander werkzoekenden en werkzoekenden vanuit een uitkering. Heel veel geluk, maak er iets van, woensdag 16 november een fantastische dag. Hoi!

De arbeidsmarkt is heftig in beweging en anderzijds stagneert die een beetje. Er zijn mensen die overwegen een carrière switch en er zijn mensen die zeggen van  “Ik wil weer aan de slag, maar ik weet niet precies wat en hoe, en waar ik zou kunnen werken?” Er zijn werkgevers die wakker liggen van het feit dat ze geen mensen kunnen krijgen. En ze proberen zich zo, ja goed mogelijk in de markt te zetten van “Ik ben een ontzettend aantrekkelijke arbeidsorganisatie, een fantastische onderneming”.

Nou, daar is op bedacht: 16 november kun je als werkzoekende, ander werkzoekende kun je contact krijgen met werkgevers, met professionals die daar werken om bijgepraat te worden over “Wat voor werk doe ik eigenlijk en hoe leuk vind ik dat”. En er zijn heel veel professionals en werkgevers die de deuren openzetten op die dag. Maak er gebruik van, dit is een fantastisch maatschappelijk initiatief. De arbeidsmarkt heeft iedereen nodig, om naar vermogen mee te doen zodat al het werk wat er is gedaan kan worden. En dat mensen zich weer kunnen ontwikkelen en kunnen door ontwikkelen.

“Professionals zowel als werkenden, ander werkzoekenden en werkzoekenden vanuit een uitkering. Heel veel geluk, maak er iets van, woensdag 16 november een fantastische dag.”

 

Tof Thissen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This