werkzoekend?

ONTMOET PROFESSIONALS tijdens de werkbezoekdag van jobon!

Lees hieronder meer informatie en bekijk de lijst met professionals die op 17 november jou vrijblijvend informeren over hun baan, bedrijf en/of branche!

Op 17 november gaan werkzoekenden in heel Nederland in gesprek met professionals van diverse organisaties. Deze professionals hebben zich aangemeld omdat ze je graag vrijblijvend informeren over hun baan, bedrijf en branche. Tijdens de Werkbezoekdag staat het netwerken centraal.

Je kunt een netwerkgesprek plannen met iemand in een branche waar je altijd al eens meer over zou willen weten. Ga dus ook eens in gesprek met iemand uit een totaal andere branche. Het is immers leuk om met een bevlogen professional te praten en onderling tips en netwerkcontacten te delen. Per professional is er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Indien je eerste voorkeur reeds is volgeboekt dan kan je een andere professional selecteren en daar een reservering bij maken voor een netwerkgesprek. 

Ter voorbereiding van jouw (virtuele) werkbezoek ontvang je vanuit JobOn – de organisatie achter de Werkbezoekdag – nog een mail met tips zodat jij je goed kan voorbereiden. Tevens ontvang je vanuit de professional een mail met details voor het (online) netwerkgesprek, zoals een link om het netwerkgesprek via een tool als ZOOM te laten plaatsvinden. Het gesprek wordt in onderling overlegt ingepland en daar heeft de JobOn – de organisatie achter de werkbezoekdag – geen rol bij, we bieden slechts een platform waarbij mensen in contact kunnen komen met elkaar.

Via onderstaande button vind je vanaf begin november een overzicht van professionals die zich hebben aangemeld. Je kunt zoeken op provincie om te kijken wel professionals zich in jouw omgeving hebben aangemeld, ook kan je zoeken op sector. Neem straks de lijst rustig door en selecteer een professional waarbij je graag een reservering wilt maken voor een (online) netwerkgesprek!

Meedoen met de werkbezoekdag is eenvoudig

1

Meld je aan

2

Plan jouw werkbezoek in

3

17 november 2021

  1. Het aanbod van bedrijven, organisaties en professionals staat vanaf november op dee site.  Je vult jouw gegevens in en verstuurt jouw inschrijving. Aanmeldingen worden automatisch verstuurd naar het opgegeven e-mail adres van het bedrijf, organisatie of een professional. Jijzelf ontvangt een bevestiging van de aanmelding en plant vervolgens onderling per mail hert werkbezoek in.
  2. Je kunt één of meerdere netwerkgesprekken plannen per dag, maar je kunt per tijdslot natuurlijk maar één gesprek claimen. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte en tijd, voor het inplannen van activiteiten. Om de focus en de rust voor jezelf te bewaren en optimaal gebruik kunt maken van het netwerkmoment. Ons advies is om niet meer dan twee keer aan te melden.
  3. Ontmoet  professionals en maak kennis met elkaar op 17 november 2021, je ontvangt voorafgaand aan de Werkbezoekdag nog een mail met tips en nadere instructies. Het is belangrijk dat jij je goed voorbereid voor het gesprek, de professional maakt immers tijd voor je vrij!

Waarom meedoen?

Ontdek een bedrijfscultuur

Zet jezelf op de kaart

Ontmoet professionals 

 Arbeidsorientatie

Hoe meedoen?

Ga met elkaar in gesprek!

Laat zien wat je doet

Deel kennis en ervaring

Presenteer

Ambassadeurs

Wij zien de meerwaarde van Werkbezoekdag. Wij ondersteunen dit initiatief dan ook van harte en roepen werkgevend en werknemend Nederland op om mee te doen op 17 november 2021!

JobOn logo 2

“Wij hebben meegedaan aan de Werkbezoekdag en hebben daardoor 2 nieuwe leerlingen kunnen aannemen!”

Opella

“Ik ben een eenmansbedrijf en ik heb de Werkbezoekdag als zeer positief ervaren. Ik heb 1 persoon op werkbezoek gehad en dat was super geslaagd.”

Crystal Yoga

“Ik vond (werk) inspiratie tijdens de Werkbezoekdag. Ik trok de stoute schoenen aan en stapte binnen bij FNV voor een werkbezoek. Nu heb ik weer vertrouwen in de toekomst!”

Ad Bos 

Tijdens de Werkbezoekdag hebben wij 5 enthousiaste mensen op werkbezoek gehad, die verrast waren over ons bedrijf. Erg leuk en waardevol om mee te doen! Dit jaar weer!

Transferro – Zwolle

Pin It on Pinterest