werkzoekend? of bezig met een heroriëntatie in je loopbaan?

ONTMOET PROFESSIONALS tijdens de werkbezoekdag van jobon!

Honderden werkgevers openen voor jou de deuren. Een nieuwe baan is dichterbij dan je denkt!

aanmelden interesselijst

Tijdens de Nationale Werkbezoekdag op 20 november gaan werkzoekenden in heel Nederland in gesprek met werkgevers van diverse organisaties. Deze werkgevers hebben zich aangemeld omdat ze je graag vrijblijvend informeren over hun baan, bedrijf en branche. Tijdens de Werkbezoekdag staat het netwerken centraal.

Je kunt een netwerkgesprek plannen met iemand in een branche waar je altijd al eens meer over zou willen weten. Het is leerzaam om eens kennis te maken met iemand van buiten je eigen netwerk. Dit geeft nieuwe inzichten voor jouw loopbaan. 

Vanaf 1 november zullen wij de werkgeverslijst publiceren en kun je je aanmelden voor een netwerkgesprek. Tot die tijd op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de interesselijst en krijg als eerst toegang tot de werkgeverslijst. 

Meedoen met de werkbezoekdag is eenvoudig

1

Meld je aan vanaf 1 november 2024

2

Selecteer een werkgever en plan jouw werkbezoek

3

Ga 20 november 2024 op Werkbezoek bij een werkgever!

  • Zoek – vanaf 1 november 2024 – in de lijst van organisaties en professionals naar iemand waarmee jij graag zou willen kennismaken voor een vrijblijvend netwerkgesprek. 
  • Vul je contactgegevens in en versturen jouw aanmelding rechtstreeks naar desbetreffende werkgever.
  • De werkgever neemt vervolgens contact met je op om het werkbezoekdag onderling in te plannen.  
  • TIP: Je kunt maximaal drie werkbezoeken inplannen met verschillende werkgevers bij verschillende organisaties, zo blijft er voor andere nieuwsgierige werkzoekenden voldoende beschikbaar.
  • TIP: Een netwerkgesprek op locatie is het leukst, omdat je dan echt een kijkje in de keuken krijgt bij een organisatie.

Waarom meedoen?

Ontdek een bedrijfscultuur

Zet jezelf op de kaart

Ontmoet professionals 

 Arbeidsorientatie

Welke werkgevers DEDEN mee?

  • Honderden werkgevers hebben meegedaan met de Werkbezoekdag van 2023. Hierbij een beknopte en willekeurige selectie van de werkgevers die hun deuren hebben open gedaan bij de vorige editie: Gemeente Zaanstad – Improven – BMC – VluchtelingenWerk – McDonalds – Stichting Waternet – Rijkswaterstaat – UWV – Hogeschool Utrecht – Amsterdam UMC – Sante Partners – CAOP – Werkwijzer – Flanderijn – UCB – ZINZIZ – Ergon – Frion – Gemeente Utrecht – Renewi – Start Foundation – Jumbo – Consumentenbond – Remia

Ga met elkaar in gesprek!

Laat zien wat je doet

Deel kennis en ervaring

Presenteer

Ambassadeurs

Wij zien de meerwaarde van Werkbezoekdag. Wij ondersteunen dit initiatief dan ook van harte en roepen werkgevend en werknemend Nederland op om mee te doen met de Nationale Werkbezoekdag. 

JobOn logo 2

“Wij hebben meegedaan aan de Werkbezoekdag en hebben daardoor 2 nieuwe leerlingen kunnen aannemen!”

Opella

“Ik ben een eenmansbedrijf en ik heb de Werkbezoekdag als zeer positief ervaren. Ik heb 1 persoon op werkbezoek gehad en dat was super geslaagd.”

Crystal Yoga

“Ik vond (werk) inspiratie tijdens de Werkbezoekdag. Ik trok de stoute schoenen aan en stapte binnen bij FNV voor een werkbezoek. Nu heb ik weer vertrouwen in de toekomst!”

Ad Bos 

Tijdens de Werkbezoekdag hebben wij 5 enthousiaste mensen op werkbezoek gehad, die verrast waren over ons bedrijf. Erg leuk en waardevol om mee te doen! Dit jaar weer!

Transferro – Zwolle

Pin It on Pinterest