Werkgevers, ZZP'ERS EN VAKPROFESSIONALS

Zet jouw baan, bedrijf en branche in de spotlight en ga in gesprek door jezelf aan te melden voor de Werkbezoekdag.
Ja, ik ben beschikbaar voor een netwerkgesprek

Meedoen op

16 NOVEMBER

is eenvoudig

Ben je een betrokken professional en wil jij iets over je vak vertellen in een vrijblijvend netwerkgesprek? Tijdens dit online netwerkgesprek informeer jij de werkzoekende(n) vrijblijvend over je baan, bedrijf en/of branche. Het is daarbij niet nodig om concrete vacatures te hebben, het draait tijdens de Werkbezoekdag immers om netwerken.

1

Meld je aan via de website

2

Ontvang aanmeldingen

3

Plan onderling het Werkbezoek op 16 november

  1.  De invulling van de Werkbezoekdag kun je zelf bepalen. Schrijf je in voor de ochtend, middag en/of avond. Of bepaal zelf het programma dat je wilt aanbieden op 16 november, zoals een werkbezoekdag op locatie.
  2. Jouw aanbod publiceren wij op deze website waar werkzoekenden zich voor kunnen aanmelden.
  3. Ontmoet werkzoekenden en maak (online) kennis met elkaar op 16 november 2022.  

Ben je werkzoekend? Dan kan je vanaf begin november op deze website het overzicht van werkgevers vinden en je keuze kenbaar maken. Daarbij krijgen de Eventmanagers van JobOn voorrang! Stichting JobOn is de aanjager achter de Nationale Werkbezoekdag. Het hele jaar door zijn er heel Nederland vrijwilligers actief die als eventmanager diverse workshops en webinars organiseren voor werkzoekenden, kijk voor het actuele aanbod op www.jobon.nl

Waarom meedoen?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Employer

branding

Ontdek talentvolle werkzoekenden

Duurzame inzetbaarheid

Hoe meedoen?

Ga met elkaar in gesprek!

Laat zien wat je doet

Deel kennis en ervaring

Presenteer

“Wij hebben meegedaan aan de Werkbezoekdag en hebben daardoor 2 nieuwe leerlingen kunnen aannemen!”

Opella

“Ik ben een eenmansbedrijf en ik heb de Werkbezoekdag als zeer positief ervaren. Ik heb 1 persoon op werkbezoek gehad en dat was super geslaagd.”

Crystal Yoga

“Ik vond (werk) inspiratie tijdens de Werkbezoekdag. Ik trok de stoute schoenen aan en stapte binnen bij FNV voor een werkbezoek. Nu heb ik weer vertrouwen in de toekomst!”

Ad Bos 

Tijdens de Werkbezoekdag hebben wij 5 enthousiaste mensen op werkbezoek gehad, die verrast waren over ons bedrijf. Erg leuk en waardevol om mee te doen! Dit jaar weer!

Transferro – Zwolle

Richtlijnen

Vanuit Stichting JobOn stimuleren wij om afspraken voor de Werkbezoekdag op locatie aan te bieden, een werkbezoek is op die manier het leukst. Maar digitaal is er natuurlijk ook veel mogelijk, door een online netwerkgesprek via TEAMS of ZOOM aan te bieden, dan mag ook! Daarbij houden we natuurlijk altijd rekening met de actuele RIVM-richtlijnen rondom de COVID19.

     

    Pin It on Pinterest