Werkgevers, ZZP'ERS EN VAKPROFESSIONALS

Zet jouw baan, bedrijf en branche in de spotlight en ga in gesprek door jezelf aan te melden voor de Werkbezoekdag op 20 november 2024
Aanmelden editie 2024

HOE werkt het?

Ga met elkaar in gesprek!

Laat zien wat je doet

Deel kennis en ervaring

Presenteer

Ben je een betrokken werkgever en wil jij iets over je vak vertellen in een vrijblijvend netwerkgesprek? Tijdens een (online) netwerkgesprek informeer jij de werkzoekende(n) vrijblijvend over je baan, bedrijf en/of branche. Het is daarbij niet nodig om concrete vacatures te hebben, het draait tijdens de Werkbezoekdag immers om netwerken. 

Ben je nieuwsgierig naar de impact en de ervaringen van werkgevers die vorig hebben meegedaan? Bekijk de IMPACTRAPPORTAGE 2022 en ontdek dat het openstellen van je organisatie waardevol is! Honderden professionals hebben al meegedaan en waarderen de Werkbezoekdag met een 8.5! 

Ben je enthousiast geworden om mee te doen? Meld je aan via de groene button!

1

Meld je nu aan via deze website

2

Ontvang begin november aanmeldingen van nieuwsgierige werkzoekenden

3

Plan onderling het Werkbezoek op 20 november 2024

  1. De invulling van de Werkbezoekdag kun je zelf bepalen. Bepaal zelf het programma dat je wilt aanbieden op 20 november 2024, geef in het  inschrijfformulier bijvoorbeeld aan dat je een werkbezoekdag op locatie aanbiedt. Heb je een specifiek tijdstip in gedachte, vul dat ook alvast in en anders bepaal je dat gewoon onderling met de nieuwsgierige werkzoekende. Ben je op 20/11 verhindert en op een andere dag beschikbaar? Geef dat dan aan in de omschrijving. Schrijf in het aanmeldformulier iets over jouw functie en organisatie omdat we zo werkzoekenden nieuwsgierig kunnen maken.
  2. Jouw aanbod publiceren wij op deze website waar werkzoekenden zich kunnen aanmelden. Als een werkzoekende nieuwsgierig is, dan kan deze persoon zich via de website bij je aanmelden en dan ontvang jij een mail met contactgegevens en het verzoek om onderling het werkbezoek in te plannen.
  3. Ontmoet werkzoekenden en maak (online) kennis met elkaar op of rond 20 november 2024.  

Waarom meedoen?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onderneem toekomstbesteding en maak tijd vrij om nieuw talent te ontmoeten. 

Employer

branding

Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf onder werkzoekenden.

Ontmoet talentvolle werkzoekenden

De Werkbezoekdag biedt de kans om verder te kijken dan het cv.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kansen van een deelname aan de Werkbezoekdag? Op 4 en 25 september organiseren wij vanuit Stichting JobOn een inspiratiesessie, speciaal voor werkgevers, waarin algemeen directeur Josée Blanken je meer vertelt over deze dag.

“Wij hebben meegedaan aan de Werkbezoekdag en hebben daardoor 2 nieuwe leerlingen kunnen aannemen!”

Opella

“Ik ben een eenmansbedrijf en ik heb de Werkbezoekdag als zeer positief ervaren. Ik heb 1 persoon op werkbezoek gehad en dat was super geslaagd.”

Crystal Yoga

“Ik vond (werk) inspiratie tijdens de Werkbezoekdag. Ik trok de stoute schoenen aan en stapte binnen bij FNV voor een werkbezoek. Nu heb ik weer vertrouwen in de toekomst!”

Ad Bos 

Tijdens de Werkbezoekdag hebben wij 5 enthousiaste mensen op werkbezoek gehad, die verrast waren over ons bedrijf. Erg leuk en waardevol om mee te doen! Dit jaar weer!

Transferro – Zwolle

Pin It on Pinterest