Werkgevers

Zet de deuren open tijdens Werkbezoekdag 2020!
Meld je nu aan

Meedoen is eenvoudig

1

Meld je aan via de website

2

Ontvang aanmeldingen

3

25 november 2020

  1. De invulling van de Werkbezoekdag kun je zelf bepalen. Wij adviseren om tussen 09.00 uur en 15.00 uur één of meerdere online activiteiten in te plannen.
  2. Jouw aanbod publiceren wij op deze website waar werkzoekenden zich voor kunnen aanmelden. Aanmeldingen worden automatisch verstuurd naar het opgegeven e-mail adres.
  3. Ontmoet werkzoekenden en maak kennis met elkaar op 25 november 2020.

Waarom meedoen?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Employer branding

Ontdek talentvolle werkzoekenden

Duurzame inzetbaarheid

Hoe meedoen?

Ga met elkaar in gesprek!

Laat zien wat je doet

Deel kennis en ervaring

Presenteer

Virtueel aanbod

Vanuit Stichting JobOn stimuleren wij om afspraken voor de Werkbezoekdag online aan te bieden. Digitaal is er veel mogelijk. Graag geven wij een aantal voorbeelden welke activiteiten ingezet kunnen worden bij het organiseren van werkbezoek.

  1. Voer een online netwerkgesprek via videobellen.
  2. Geef een virtuele rondleiding. Begeleid deze ‘online live’ via een telefoon of neem iets van de voren op.
  3. Deel kennis en ervaring door samen een digitale opdracht uit te voeren of geef een online workshop.
  4. Geef een online interactieve presentatie of webinar, waarbij werkzoekenden vragen kunnen stellen.

Er zijn vele platforms beschikbaar om digitale ontmoetingen te organiseren. Denk eens aan Zoom, Microsoft Teams, Skype, Google Meet,  Whereby, WhatsApp, Facetime (Apple) of Duo (Android), deze zijn via een laptop of smartphone in te zetten.

Covid-19

Elke interactie met publiek vormt een verhoogd risico op besmetting met Covid-19 en wij kunnen niet garanderen dat je niet aan het virus wordt blootgesteld tijdens een werkbezoek op locatie.

Natuurlijk zullen er organisaties, bedrijven en professionals zijn, die beschikken over middelen en mogelijkheden om een werkbezoek op locatie aan te bieden. Wij verzoeken jullie de RIVM-maatregelen te handhaven. Naast de basisregels en gezondheidscheck, zijn er strikte regels voor evenementen en zakelijk bijeenkomsten. Stichting JobOn is niet verantwoordelijk voor de gezondheid en veiligheid tijdens werkbezoeken op locatie.

Gezien de huidige situatie omtrent Covid-19, adviseren wij om zoveel mogelijk werkbezoeken als online activiteiten aan te bieden. Wij willen graag dat iedereen op een veilige manier kan deelnemen aan de Werkbezoekdag op 25 november 2020.

Ambassadeurs

Wij zien de meerwaarde van Werkbezoekdag.

Wij ondersteunen dit initiatief dan ook van harte en roepen werkgevend en werknemend Nederland op om mee te doen op 25 november 2020!

JobOn logo 2

“Wij hebben meegedaan aan de Werkbezoekdag en hebben daardoor 2 nieuwe leerlingen kunnen aannemen!”

Opella

“Ik ben een eenmansbedrijf en ik heb de Werkbezoekdag als zeer positief ervaren. Ik heb 1 persoon op werkbezoek gehad en dat was super geslaagd.”

Crystal Yoga

“Ik vond (werk) inspiratie tijdens de Werkbezoekdag. Ik trok de stoute schoenen aan en stapte binnen bij FNV voor een werkbezoek. Nu heb ik weer vertrouwen in de toekomst!”

Ad Bos 

Tijdens de Werkbezoekdag hebben wij 5 enthousiaste mensen op werkbezoek gehad, die verrast waren over ons bedrijf. Erg leuk en waardevol om mee te doen! Dit jaar weer!

Transferro – Zwolle

Pin It on Pinterest