Werkgevers, ZZP'ERS EN VAKPROFESSIONALS

Professionals vanuit honderden werkgevers doen mee!
Overzicht van professionals

Meedoen is eenvoudig

Professional konden zich tot 20 november aanmelden om een netwerkgesprek aan te bieden. Inmiddels is de in inschrijving voor professionals gesloten aangezien we nu zoveel mogelijk werkzoekenden de gelegenheid willen bieden om een reservering te maken bij één van de vele professionals die zich op tijd hebben aangemeld. Ben je nieuwsgierig naar de lijst van professionals? KIJK HIER.

 

 

De honderden professionals die op de website van de Werkbezoekdag zijn verzameld, hebben zich in de periode vóór 20 november aangemeld door te reageren op onderstaande oproep.

__________

Ben je een betrokken professional en wil jij iets over je vak vertellen in een vrijblijvend netwerkgesprek? Je kunt je inschrijven voor de ochtend-, middag- en/of avondsessie waarbij je tijdens een online webinar wordt gekoppeld aan één of twee werkzoekende(n) die graag eens met jou willen netwerken. Tijdens dit online netwerkgesprek informeer jij de werkzoekende vrijblijvend over je baan, bedrijf en/of branche. Het is daarbij niet nodig om concrete vacatures te hebben, het draait tijdens de Werkbezoekdag immers om netwerken.

 • Ochtendsessie 10.00-10.45 uur
 • Middagsessie 14.00-14.45 uur
 • Avondsessie 20.00-20.45 uur

Als alternatief kan je ook een eigen programma aanbieden op 25 november, bijvoorbeeld:

 • een netwerkgesprek op locatie
 • een fysieke rondleiding
 • een bedrijfspresentatie met een speeddate met 3 collega’s

Via het aanmeldformulier kan je aangeven waar jou voorkeur naar uit gaat! De projectmedewerker vanuit de Werkbezoekdag zal de opties vervolgens per mail of telefonisch nader toelichten.

1

Meld je aan via de website

2

Ontvang aanmeldingen

3

25 november 2020

 1. De invulling van de Werkbezoekdag kun je zelf bepalen. Schrijf je in voor één van de drie webinars waarbij je online via ZOOM wordt gekoppeld aan een werkzoekende, of bepaal zelf het programma dat je wilt aanbieden op 25 november, zoals een werkbezoekdag op locatie.
 2. Jouw aanbod publiceren wij op deze website waar werkzoekenden zich voor kunnen aanmelden. 
 3. Ontmoet werkzoekenden en maak (online) kennis met elkaar op 25 november 2020.

Ben je werkzoekend? Dan kan je tot en met 24 november aanmelden voor een netwerkgesprek op 25 november. KLIK HIER voor het aanbod van professionals dat beschikbaar is voor een netwerkgesprek. 

Waarom meedoen?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Employer

branding

Ontdek talentvolle werkzoekenden

Duurzame inzetbaarheid

Hoe meedoen?

Ga met elkaar in gesprek!

Laat zien wat je doet

Deel kennis en ervaring

Presenteer

“Wij hebben meegedaan aan de Werkbezoekdag en hebben daardoor 2 nieuwe leerlingen kunnen aannemen!”

Opella

“Ik ben een eenmansbedrijf en ik heb de Werkbezoekdag als zeer positief ervaren. Ik heb 1 persoon op werkbezoek gehad en dat was super geslaagd.”

Crystal Yoga

“Ik vond (werk) inspiratie tijdens de Werkbezoekdag. Ik trok de stoute schoenen aan en stapte binnen bij FNV voor een werkbezoek. Nu heb ik weer vertrouwen in de toekomst!”

Ad Bos 

Tijdens de Werkbezoekdag hebben wij 5 enthousiaste mensen op werkbezoek gehad, die verrast waren over ons bedrijf. Erg leuk en waardevol om mee te doen! Dit jaar weer!

Transferro – Zwolle

Virtueel aanbod

Vanuit Stichting JobOn stimuleren wij om afspraken voor de Werkbezoekdag online aan te bieden. Digitaal is er veel mogelijk. Graag geven wij een aantal voorbeelden welke activiteiten ingezet kunnen worden bij het organiseren van werkbezoek.

 1. Voer een online netwerkgesprek via videobellen.
 2. Geef een virtuele rondleiding. Begeleid deze ‘online live’ via een telefoon of neem iets van de voren op.
 3. Deel kennis en ervaring door samen een digitale opdracht uit te voeren of geef een online workshop.
 4. Geef een online interactieve presentatie of webinar, waarbij werkzoekenden vragen kunnen stellen.

Er zijn vele platforms beschikbaar om digitale ontmoetingen te organiseren. Denk eens aan Zoom, Microsoft Teams, Skype, Google Meet,  Whereby, WhatsApp, Facetime (Apple) of Duo (Android), deze zijn via een laptop of smartphone in te zetten.

Covid-19

Elke interactie met publiek vormt een verhoogd risico op besmetting met Covid-19 en wij kunnen niet garanderen dat je niet aan het virus wordt blootgesteld tijdens een werkbezoek op locatie.

Natuurlijk zullen er organisaties, bedrijven en professionals zijn, die beschikken over middelen en mogelijkheden om een werkbezoek op locatie aan te bieden. Wij verzoeken jullie de RIVM-maatregelen te handhaven. Naast de basisregels en gezondheidscheck, zijn er strikte regels voor evenementen en zakelijk bijeenkomsten. Stichting JobOn is niet verantwoordelijk voor de gezondheid en veiligheid tijdens werkbezoeken op locatie.

Gezien de huidige situatie omtrent Covid-19, adviseren wij om zoveel mogelijk werkbezoeken als online activiteiten aan te bieden. Wij willen graag dat iedereen op een veilige manier kan deelnemen aan de Werkbezoekdag op 25 november 2020.

Pin It on Pinterest