stichting JobOn is aanjager van

Werkbezoekdag 2021

Over

Wij geloven in de kracht van netwerken!

JobOn (voorheen De Broekriem) is sinds 2013 de landelijke community voor werkzoekenden. Of je nu een baan hebt of niet, JobOn helpt je met je volgende stap. De stichting bestaat uit een landelijk opererende vrijwilligersorganisatie met een fulltime kernteam, bestuur en raad van advies.

JobOn organiseert maandelijks tientallen netwerkbijeenkomsten en sollicitatietrainingen voor en door werkzoekenden (de Eventmanagers). We werken daarbij samen met tientallen gemeenten en andere organisaties. Daarbij geloven we in de kracht van een positieve mindset en de meerwaarde van actief netwerken.

Oprichter van JobOn -Pieter Vermeer-

“We geloven in de kracht van netwerken. We zien ook dagelijks dat het resulteert in nieuwe kansen. Juist als je even geen baan hebt, is het belangrijk om je horizon te verbreden en actief te netwerken. De Nationale Werkbezoekdag sluit hier perfect op aan”.

De Werkbezoekdag is in 2013 bedacht door Prof. dr. Ton Wilthagen als lokale initiatief. JobOn heeft zijn concept opgepakt en is sinds 2017 de landelijke aanjager van de (Nationale) Werkbezoekdag.

 

JobOn

Achter de schermen! Maak kennis met…

Pieter Vermeer

Pieter Vermeer

Directeur Stichting JobOn (voorheen de DeBroekriem)

Ik ben directeur van Stichting JobOn (voorheen DeBroekriem). Nadat een succesvolle samenwerking met Ton Wilthagen, hebben we een paar jaar geleden het initiatief van de Werkbezoekdag landelijk uitgerold zodat werkzoekenden in heel Nederland op één dag bij allerlei bedrijven op werkbezoek kunnen.

Vanuit JobOn geloven we in de kracht van netwerken.

De dag is niet alleen interessant voor in-between-job’ers, maar ook voor werkgevers die werken aan hun employer brand en natuurlijk voor professionals die gewoon enthousiast over hun beroep, baan of branche willen vertellen in een netwerkgesprek met een gemotiveerde werkzoekenden.

Waar ik een dagje op Werkbezoek zou willen? Bij Ronald Koeman als coach van FC Barcelona!

Pin It on Pinterest