stichting JobOn is aanjager van

Werkbezoekdag

Over

Wij geloven in de kracht van netwerken!

Stichting JobOn is sinds 2013 de landelijke community voor iedereen die een volgende stap wil zetten in de loopbaan. Of je nu een baan hebt of niet, JobOn helpt je met je volgende stap. De stichting bestaat uit een landelijk opererende vrijwilligersorganisatie met een fulltime kernteam, bestuur en raad van advies.

JobOn organiseert maandelijks tientallen netwerkbijeenkomsten en sollicitatietrainingen voor en door werkzoekenden (de Eventmanagers). We werken daarbij samen met tientallen gemeenten en andere organisaties. Daarbij geloven we in de kracht van een positieve mindset en de meerwaarde van actief netwerken.

Pieter Vermeer, oprichter JobOn

“We geloven in de kracht van netwerken. We zien ook dagelijks dat het resulteert in nieuwe kansen. Juist als je even geen baan hebt, is het belangrijk om je horizon te verbreden en actief te netwerken. De Nationale Werkbezoekdag sluit hier perfect op aan”.

De Werkbezoekdag is in 2013 bedacht door Prof. dr. Ton Wilthagen als lokale initiatief. JobOn heeft zijn concept opgepakt en is sinds 2017 de landelijke aanjager van de (Nationale) Werkbezoekdag. Wil je samenwerken bij de editie op 20 november 2024? Neem contact op met Stichting JobOn.

JobOn

Achter de schermen! Maak kennis met…

Pieter Vermeer

Pieter Vermeer

Directeur Innovatie Stichting JobOn

Ik ben directeur Innovatie van Stichting JobOn. Na een succesvolle samenwerking met Ton Wilthagen, hebben we een paar jaar geleden het initiatief van de Werkbezoekdag landelijk uitgerold zodat werkzoekenden in heel Nederland op één dag bij allerlei bedrijven op werkbezoek kunnen.

“Vanuit JobOn geloven we in de kracht van netwerken.”

De dag is niet alleen interessant voor in-between-job’ers, maar ook voor werkgevers die werken aan hun employer brand en natuurlijk voor professionals die gewoon enthousiast over hun beroep, baan of branche willen vertellen in een netwerkgesprek met een gemotiveerde werkzoekenden.

Waar ik een dagje op Werkbezoek zou willen? Bij Elan Musk!

Imre Meier

Imre Meier

Projectcoördinator 'Nationale Werkbezoekdag'

Sinds maart 2023 ben ik als Communicatiespecialist bij Stichting JobOn druk bezig met onder andere social media, de website en het schrijven van blogs en nieuwsbrieven. In dat dezelfde jaar ging ik ook als Communicatiespecialist aan de slag voor de Nationale Werkbezoekdag. Tijdens de 12e editie van de Nationale Werkbezoekdag op 20 november ben ik als programmamanager het voornaamste aanspreekpunt. 

‘’Fijn om met de Werkbezoekdag vraag en aanbod samen te kunnen brengen.’’

De Nationale Werkbezoekdag is een mooie manier om je netwerk te vergroten, nieuwe inzichten te krijgen en wellicht als bijvangst een nieuwe baan of collega!

 

Pin It on Pinterest