stichting JobOn is aanjager van

Werkbezoekdag

Over

Wij geloven in de kracht van netwerken!

JobOn (voorheen De Broekriem) is sinds 2013 de landelijke community voor werkzoekenden. Of je nu een baan hebt of niet, JobOn helpt je met je volgende stap. De stichting bestaat uit een landelijk opererende vrijwilligersorganisatie met een fulltime kernteam, bestuur en raad van advies.

JobOn organiseert maandelijks tientallen netwerkbijeenkomsten en sollicitatietrainingen voor en door werkzoekenden (de Eventmanagers). We werken daarbij samen met tientallen gemeenten en andere organisaties. Daarbij geloven we in de kracht van een positieve mindset en de meerwaarde van actief netwerken.

Oprichter van JobOn -Pieter Vermeer-

“We geloven in de kracht van netwerken. We zien ook dagelijks dat het resulteert in nieuwe kansen. Juist als je even geen baan hebt, is het belangrijk om je horizon te verbreden en actief te netwerken. De Nationale Werkbezoekdag sluit hier perfect op aan”.

De Werkbezoekdag is in 2013 bedacht door Prof. dr. Ton Wilthagen als lokale initiatief. JobOn heeft zijn concept opgepakt en is sinds 2017 de landelijke aanjager van de (Nationale) Werkbezoekdag. Wil je samenwerken bij de editie op 15 november 2023? Neem contact op met Stichting JobOn.

 

 

JobOn

Achter de schermen! Maak kennis met…

Pieter Vermeer

Pieter Vermeer

Directeur Stichting JobOn (voorheen de DeBroekriem)

k ben directeur van Stichting JobOn (voorheen DeBroekriem). Nadat een succesvolle samenwerking met Ton Wilthagen, hebben we een paar jaar geleden het initiatief van de Werkbezoekdag landelijk uitgerold zodat werkzoekenden in heel Nederland op één dag bij allerlei bedrijven op werkbezoek kunnen.

Vanuit JobOn geloven we in de kracht van netwerken.

De dag is niet alleen interessant voor in-between-job’ers, maar ook voor werkgevers die werken aan hun employer brand en natuurlijk voor professionals die gewoon enthousiast over hun beroep, baan of branche willen vertellen in een netwerkgesprek met een gemotiveerde werkzoekenden.

Waar ik een dagje op Werkbezoek zou willen? Bij Elan Musk!

Nathalie Sulman

Nathalie Sulman

Projectleider 'Nationale Werkbezoekdag'

Jarenlang heb ik de arbeidsmarkt op een andere manier beleefd. Mijn loopbaan liep dan ook niet altijd op rolletjes. Met diverse diploma’s op zak heb ik me altijd willen bewijzen wat ik kan, ondanks mijn beperkingen. Gewoon mee doen in de maatschappij stond voor mij centraal. Daarom vind ik het nu extra tof om projectleider te zijn van deze werkbezoekdag.

‘’De situatie kan ik wellicht niet veranderen, maar wel hoe ik ermee omga’’

Dat werd mijn motto sinds 2015, toen ik tijdens mijn persoonlijke ontwikkelingsreis ontdekte dat ik een plek in deze maatschappij verdien omdat ik Nathalie ben. Dat het niet gaat om mijn rolstoel, mijn diploma’s of mijn grenzeloze inzet.

Het creëren van werkgeluk vanuit je huidige situatie, daar hoop ik een klein stukje aan bij te kunnen dragen. Ik ga graag in gesprek met bedrijven, vak professionals & werkzoekenden om te horen wat hun verhaal is achter de vacature of CV.

Ik was projectleider bij het team van de Werkbezoekdag 2022 en na afloop ben ik aan de slag gegaan bij Stichting JobOn met diverse andere werkzaamheden. 

Pin It on Pinterest