“Echt cool, zo’n initiatief. Je krijgt er veel informatie over de meest uiteenlopende bedrijven, ruime mogelijkheden om kennis te maken en om te netwerken.”

ZINZIZ en Miriam houden van netwerken en vonden elkaar op de Werkbezoekdag 2022

De Werkbezoekdag kan specialisten met elkaar in contact brengen, die elkaar anders niet zo makkelijk zouden ontmoeten. Een organisatie in het sociale domein en een bijna gepromoveerd sociaal psycholoog, bijvoorbeeld. „Ik kende ZINZIZ niet, maar werd getriggerd door hun mooie werkveld“, vertelt Miriam Wickham. Zij werkte tot voor kort als onderzoeker bij de Universiteit Utrecht en was bezig met het afronden van een PhD in de sociale psychologie.

Ook voor Lissa Hollmann, trainer en onderzoek bij ZINZIZ te Utrecht was de Werkbezoekdag 2022 de eerste keer dat ze er aan deelnam, zij het aan ’de andere kant van de tafel‘.

Open en chill

Omdat haar aanstelling bij de Universiteit Utrecht zou aflopen, oriënteerde Miriam zich op de arbeidsmarkt. “De academische wereld is mooi, maar daarbuiten is ongetwijfeld ook veel interessants. En ik wilde iets doen met ……

>> Lees snel verder op de website van JobOn: https://jobon.nl/blog/253/zinziz-en-miriam-vonden-elkaar-op-de-werkbezoekdag-2022 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This