Werkzoekend

Hoe meld ik me aan?

Ben jij werkzoekend? Op 21 november 2018 krijg je de kans om bij organisaties binnen te kijken. Veel bedrijven zetten op 21 november hun deuren open. Jouw kans om via een netwerkgesprek jezelf te laten zien. Vacatures zijn er niet altijd, maar je gaat meemaken dat een bevlogen professional graag over zijn of haar functie en organisatie praat! En jouw graag een kijkje bij hun in de keuken laat zien.
Laat vanaf 1 november de contactpersoon weten dat je interesse hebt en maak onderling per mail een afspraak. Maar je kunt ook zelf via je netwerk – en bijvoorbeeld via LinkedIn – op zoek gaan naar een bedrijf waar je graag een keer een netwerkgesprek zou willen hebben, leg hen uit wat de Nationale Werkbezoekdag is en zorg dat je binnen mag komen kijken!
Bedrijven overzicht

Webinar

Ben jij niet zo’n netwerker? Bang voor een ongemakkelijk gesprek? Geen nood, wij bereiden je graag voor op de Nationale Werkbezoekdag. Op 8 november heeft DeBroekriem in samenwerking met loopbaantrainer Aaltje Vincent een webinar uitgezonden. In dit webinar geeft Aaltje onder andere tips over hoe jij een afspraak maakt om koffie te drinken en wat zijn de juiste vragen om te stellen? Want natuurlijk wil jij onthouden worden door die geweldige organisatie. Misschien denken ze wel aan jou bij een volgende vacature, want dat is natuurlijk jouw doel voor deelname aan de Nationale Werkbezoekdag.

Webinar Aaltje Vincent: “Een succesvolle Nationale Werkbezoekdag!”

8 november 2017Online event

Nieuwsgierig hoe jij als in-between-job’er een netwerkgesprek kunt regelen bij een organisatie uit de branche waar je altijd al eens zou willen werken? Annemieke Methorst van Stichting DeBroekriem heeft loopbaancoach Aaltje Vincent uitgenodigd voor een webinar. In deze webinar geeft ze onder andere tips over hoe jij via LinkedIn een gesprek kunt regelen op de Nationale Werkbezoekdag!

Meer informatie