Werkzoekenden

ONTMOET PROFESSIONALS!
AANMELDEN KAN VANAF 5 NOVEMBER

Op dit moment ontvangen wij aanmeldingen van bedrijven, organisaties en professionals die een werkbezoekdag activiteit(en) aanbieden en krijgen steeds meer aanmeldingen binnen.

Als werkzoekende kun je vanaf 5 november inschrijven voor één of meerdere werkbezoekdag activiteit(en). Indien inschrijvingen eerder mogelijk is, wordt dit via deze website kenbaar gemaakt. Volg ook onze social mediakanalen, voor tips, adviezen en berichten.

Meedoen is eenvoudig

1

Meld je aan via de groene button

2

Plan jouw werkbezoek in

3

25 november 2020

  1. Het aanbod van bedrijven, organisaties of professionals vind je vanaf 5 november terug via de groene aanmeld button hieronder.  Je vult jouw gegevens in en verstuur jouw inschrijving. Aanmeldingen worden automatisch verstuurd naar het opgegeven e-mail adres van het bedrijf, organisatie of een professional. Jijzelf ontvangt een bevestiging van aanmelding.
  2. Je kunt één of meerdere online werkbezoek activiteiten in plannen. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte en tijd, voor het inplannen van activiteiten. Om de focus en de rust voor jezelf te bewaren en optimaal gebruik kunt maken van het netwerkmoment. Ons advies is om niet meer dan twee werkbezoeken op locatie te bezoeken.
  3. Ontmoet  professionals en maak kennis met elkaar op 25 november 2020.

Waarom meedoen?

Ontdek een bedrijfscultuur

Zet jezelf op de kaart

Ontmoet professionals 

 Arbeidsorientatie

Hoe meedoen?

Ga met elkaar in gesprek!

Laat zien wat je doet

Deel kennis en ervaring

Presenteer

Virtueel aanbod

Vanuit Stichting JobOn stimuleren wij om afspraken voor de Werkbezoekdag online te bezoeken. Digitaal is er veel mogelijk. Graag geven wij een aantal voorbeelden welke activiteiten ingezet kunnen worden bij het bezoeken van een werkbezoek.

  1. Voer een online netwerkgesprek via videobellen.
  2. Meld je aan voor een virtuele rondleiding.  Volg deze ‘online live’ via een smartphone, tablet of laptop.
  3. Deel kennis en ervaring door samen een digitale opdracht uit te voeren of volg een online workshop.
  4. Meld je aan voor een online interactieve presentatie of webinar, waarbij werkzoekenden vragen kunnen stellen aan professionals.

Er zijn vele platforms beschikbaar om digitale ontmoetingen te bezoeken. Denk eens aan Zoom, Microsoft Teams, Skype, Google Meet,  Whereby, WhatsApp, Facetime (Apple) of Duo (Android), deze zijn via een laptop of smartphone in te zetten.

Covid-19

Elke interactie met publiek vormt een verhoogd risico op besmetting met Covid-19 en wij kunnen niet garanderen dat je niet aan het virus wordt blootgesteld tijdens een werkbezoek op locatie.

Natuurlijk zullen er organisaties, bedrijven en professionals zijn, die beschikken over middelen en mogelijkheden om een werkbezoek op locatie aan te bieden. Wij verzoeken jullie de RIVM-maatregelen te handhaven. Naast de basisregels en gezondheidscheck, zijn er strikte regels voor evenementen en zakelijk bijeenkomsten. Stichting JobOn is niet verantwoordelijk voor de gezondheid en veiligheid tijdens werkbezoeken op locatie.

Gezien de huidige situatie omtrent Covid-19, adviseren wij om zoveel mogelijk werkbezoeken als online activiteiten aan te bieden. Wij willen graag dat iedereen op een veilige manier kan deelnemen aan de Werkbezoekdag op 25 november 2020.

Ambassadeurs

Wij zien de meerwaarde van Werkbezoekdag.

Wij ondersteunen dit initiatief dan ook van harte en roepen werkgevend en werknemend Nederland op om mee te doen op 25 november 2020!

JobOn logo 2

“Wij hebben meegedaan aan de Werkbezoekdag en hebben daardoor 2 nieuwe leerlingen kunnen aannemen!”

Opella

“Ik ben een eenmansbedrijf en ik heb de Werkbezoekdag als zeer positief ervaren. Ik heb 1 persoon op werkbezoek gehad en dat was super geslaagd.”

Crystal Yoga

“Ik vond (werk) inspiratie tijdens de Werkbezoekdag. Ik trok de stoute schoenen aan en stapte binnen bij FNV voor een werkbezoek. Nu heb ik weer vertrouwen in de toekomst!”

Ad Bos 

Tijdens de Werkbezoekdag hebben wij 5 enthousiaste mensen op werkbezoek gehad, die verrast waren over ons bedrijf. Erg leuk en waardevol om mee te doen! Dit jaar weer!

Transferro – Zwolle

Pin It on Pinterest