Vandaag stonden we op het PLEIN tijdens het Recruitment Innovation Festival #RURIF in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Een mooie gelegenheid om ruim 400 recruitmentprofessionals te informeren over en te enthousiasmeren om zich aan te melden voor de Nationale Werkbezoekdag 2019 op 20 november.

De organisatie had ons een geweldige plek toebedeeld, naast de bar; ideaal dus om de dorstige wachtenden aan te spreken! Onze rolbanners, folders vormden een bijzonder contrast met de 2 enorme raketten erachter…. Laten we zeggen dat we zwaar geschut inzetten! 😉 Met succes, de interesse-inschrijflijst vulde zich met rasse schreden! Mooi om te zien dat vele recruitmentprofessionals de meerwaarde zien van het persoonlijk in gesprek gaan met werk(zoek)enden.

Voor mij persoonlijk was het ook leuk om tussen de bedrijven door weer eens bij te praten met oud-collega’s van Monsterboard, waarvan er 1 bij UHU productions was gaan werken, met de mensen van mijn oude samenwerkingspartner CAMMIO en andere oude vakgenoten.

De dag vloog voorbij; het voelde voor ons zo snel als in onderstaande video van Recruiters United. Moe, maar voldaan en dankbaar voor deze mooie kans om nog meer mensen te informeren over de Nationale Werkbezoekdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This