1000 netwerkgesprek op 25 november

Op 25 november gaan werkzoekenden in heel Nederland in gesprek met professionals van diverse organisaties. Deze professionals hebben zich aangemeld omdat ze je graag vrijblijvend informeren over hun baan, bedrijf en branche. Tijdens de Werkbezoekdag staat het netwerken centraal. Je kon tot en met 24 november een netwerkgesprek plannen met iemand in een branche waar je altijd al eens meer over zou willen weten. Per professional was er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

.

Laatste afgelopen Evenementen

Jip de Kort | Capital Intensive Supply Chain – Project Lead |avond

ASML Eindhoven

Een hoge materiaalbeschikbaarheid tegen optimale kosten vereist continue innovatie en verbeteringen van processen. Elke dag werk ik er met veel plezier aan om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn met behulp van een wereldwijde supply chain!

Erna van der Geer | IPS trajectbegeleider (GGZ werkgebied) |avond

Kwintes (Gooi en Vechtstreek) Bussum

Ik ben Erna IPS-coach bij Kwintes. Ik begeleid mensen met een psychische kwetsbaarheid naar werk en op het werk. Heeft een kandidaat een werkwens maar lukt het niet (geheel) zelfstandig? Dan kan ik daarbij ondersteunen!
Vorige maand is Ronald bijvoorbeeld gestart als klasse assistent bij Atrium in Amerfoort. Door mijn contacten met de recruiter en vacaturehouder zagen zij de meerwaarde van hem binnen deze functie en organisatie.

Maar ook het opstellen van een CV, een pitch , verzorgen van trainingen en jobcoaching zijn onderdeel van mijn functie.

Tijdens de Werkbezoekdag bied ik een online netwerkgesprek in de ochtend en avond, maar ik vind het ook leuk om mensen op locatie uit te nodigen. Dat kunnen we vervolgens per mail in onderling overleg afstemmen nadat jij jezelf hebt aangemeld via de website van de Werkbezoekdag. Ik kijk er naar uit om je te informeren over mijn werk en branche.

Xandra Weinz| eigenaar | avond

'glasatelier xandra' Zutphen

Welkom bij glasatelier xandra. Een tipje van de sluier van wereld van glazeniers en brandschilders.
Ik vertel over de oorsprong van deze ambacht (glas-in-lood) en toon de dilemma's van oud en nieuwe opdrachten. Dit vak is vrij technisch en bij monumentale glaskunst gaat het altijd om het gebouw en het licht.
Zelf heb ik 5 jaar als museumsgids en museumspedagoog gewerkt, als echte 'bouwvakker' blijf ik tijdens het vertellen bij de feiten.

Pin It on Pinterest