Banner wij doen mee! jij ook?

Organisatiebureau HOP – Breda

Organisatiebureau HOP is een jong bedrijf dat is ontstaan uit jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen en de wens het anders aan te pakken;

authentieker, vrolijker, geen keurslijf, maar maatwerk.

HOP staat voor aanpakken, niet dagen-, wekenlang overleggen en afwegen, maar; HOP, ertegenaan! HOP staat ook voor verbinden, de brug slaan tussen koper en verkoper op een prettige manier en in een fijne sfeer.

HOP’s eigen evenementen onderscheiden zich door locatie en aankleding. Deelnemers worden letterlijk en figuurlijk in de spotlights gezet zodat bezoekers in de juiste sfeer komen. Van een evenement maken wij een ervaring, een beleving.

Organisatiebureau HOP kan voor bestaande evenementen – zeker weten – iets betekenen. Wij kunnen met een eigenwijze blik advies bieden en waar nodig taken uit handen nemen om uw evenement naar een hoger plan te tillen.

Met ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen in heel Nederland, kent Organisatiebureau HOP veel voor- en nadelen van potentiële locaties en faciliterende bedrijven in de nabije omgeving van uw evenement. Dat is handig.

Organisatiebureau HOP beschikt over een enthousiast team met dynamische medewerkers die over veel expertise in de evenementenbranche beschikken. Ieder met een unieke competentie, waardoor wij de juiste persoon kunnen inschakelen voor een bepaald evenement.

Aangezien wij bij Organisatiebureau HOP momenteel niet veel extra tijd hebben om deze secundaire werkzaamheden uit te voeren, doen wij niet actief mee met de Nationale Werkbezoekdag. Mocht je geinteresseerd zijn in ons en wat wij doen; boek dan een werkbezoek op deze pagina en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Sold out!
Tags:

Datum

20 nov 2019

Meer weten?

Lees meer over ons

Werkbezoek

netwerkgesprek
Organisatiebureau HOP - Breda

Werkgever

Organisatiebureau HOP - Breda
Bijster 5, 4817 HX Breda
Lees meer over ons
X

Pin It on Pinterest