Banner wij doen mee! jij ook?

McDonald’s – Oosterhout

Ben jij op zoek naar een gezellige bijbaan die past in jouw drukke leven?

Loop dan eens binnen bij McDonald’s Tiel om de sfeer te proeven. Met werkzaamheden in de Service, de keuken, de McDrive en als Table Service Medewerker heb je als Crewlid een veelzijdige job. Bij McDonald’s kun je zowel fulltime als parttime aan de slag!

Goed te weten wat we betalen?

Ons uurloon is het Wettelijk Minimum (Jeugd)loon plus €0,45. Naast dit hogere uurloon, bouw je bij ons 8% vakantiegeld op dat wordt uitgekeerd in mei. Dit komt dus nog bovenop jouw uurloon. Verder bouw je ook snipperuren op bij McDonald’s. Dat betekent dat je tijdens vakanties tóch salaris ontvangt. Handig! Vakantiegeld én snipperuren samen vertegenwoordigen ongeveer 20% ‘extra’ bovenop je uurloon. Ook bieden wij voor onze medewerkers die tot laat moeten werken een toeslag aan van 150%.

Ontwikkeling

We vinden de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Daarom bieden we veel doorgroeimogelijkheden. Als je ergens snel leiding kunt geven, dan is dat bij McDonald’s! Wist je ook dat we bij McDonald’s BBL-opleidingen bieden? De opleidingskosten worden dan voor jou betaald.

Tijdens de Nationale Werkbezoekdag op 20 november ben je de hele dag welkom voor een gesprek met de manager en/of een rondleiding.

Urenschema

PROGRAMMA

9:00 - 17:00
Netwerkgesprek & Rondleiding
Tags:,

Datum

20 nov 2019

Tijd

09:00 - 17:00

Meer weten?

Lees meer over ons

Werkbezoek

netwerkgesprek,
Rondleiding
McDonald's - Oosterhout

Werkgever

McDonald's - Oosterhout
Beneluxweg 1a, Oosterhout

Contactpersoon

Rory Pulles
Email
rory.pulles@nl.mcd.com
Lees meer over ons
X

Pin It on Pinterest