Banner wij doen mee! jij ook?

Amplooi – Utrecht

Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit.

Met ruim 35 enthousiaste arbeidsmobiliteit-experts helpen we werknemers met het vinden van een passende en inspirerende baan.

Dit doen we niet alleen voor werknemers die zich verder willen ontwikkelen, maar ook voor werknemers die langdurig ziek zijn of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Daarom weten wij hoe belangrijk het is om werknemers kansen te bieden die ze zelf misschien nog niet hebben gezien. Wij nodigen jou dus graag uit om bij ons langs te komen en te zien waar jij ons bij kan helpen en het verschil voor ons kan maken!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht, maar wij zijn landelijk actief. Op 20 november, tijdens de Nationale Werkbezoekdag, zal er tijd zijn om te praten met medewerkers van Amplooi in verschillende functies. Zo zal de directrice, de accountmanager en de administratie aanwezig zijn, maar ook een Mobiliteitsexpert en een Arbeidsmakelaar uit de regio.

De gehele dag zullen we uitleg geven over de diensten die Amplooi levert en kan je als bezoeker meekijken bij de functie naar jouw interesse.

Urenschema

PROGRAMMA

10:00 - 12:00
We geven uitleg over de diensten die Amplooi levert en kan je als bezoeker meekijken bij de functie naar jouw interesse.

Datum

20 nov 2019

Tijd

10:00 - 12:00

Meer weten?

Lees meer over

Werkbezoek

netwerkgesprek,
Opdracht,
Rondleiding

Werkgever

Amplooi - Utrecht
Atoomweg 50, 3542 AB, Utrecht

Contactpersoon

Angela den Hooglander
Email
a.denhooglander@amplooi.nl
Lees meer over
X

Pin It on Pinterest