Banner wij doen mee! jij ook?

AKOR – Rijssen

De mensen van AKOR realiseren bouwprojecten op het gebied van wonenwerken en winkelen. Zowel in Nederland als internationaal.

Het gaat daarbij niet alleen om deskundig bouwen, maar vooral om het met u meedenken in (duurzame) oplossingen en planning. We bouwen voor bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren.

Verbindend en innovatief
Een bouwproces begint altijd met veel wensen en vragen. Door mensen samen te brengen en te verbinden, komen we samen met u tot een bouwoplossing. Dat is onze meerwaarde. Wij nemen u de zorg uit handen tijdens het hele bouwproces. We letten op kwaliteit, budget en functionaliteit van het beoogde gebouw. Ook na de oplevering van het pand kunt u op ons rekenen met het beheer en onderhoud van gebouwen.

Mensen met hart voor hun werk
Onze mensen zijn vakmensen met hart voor hun werk. Sterk in maatwerk en het meedenken in oplossingen en mogelijkheden. Om dit vakmanschap te borgen en blijvend te stimuleren is AKOR VCA-gecertificeerd met twee sterren, een erkend Fundeon-leerbedrijf, aangesloten bij Bouwend Nederland en de Stichting Woningborg en werken we met FSC®-gecertificeerd hout.

Aangezien november bij AKOR in de drukste tijd van het jaar valt, doen wij dit jaar niet actief mee met de Nationale Werkbezoekdag. Mocht je wel geinteresseerd zijn in ons en wat wij doen; boek dan een werkbezoek op deze pagina en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Tags:,

Datum

20 nov 2019

Meer weten?

Lees meer over ons
AKOR-Rijssen

Werkgever

AKOR-Rijssen
Nijverdalseweg 134 7461 AH Rijssen
Lees meer over ons
X

Pin It on Pinterest