Stichting Zuidwester

« Wynveen International B.V. (onderdeel Triott B.V.) | Overzicht | Verder in Techniek »

Zuidwester is er voor kwetsbare mensen. Wij ondersteunen hen in het hebben van regie op het eigen leven, op het gebied van wonen, dagbesteding, werk, individuele begeleiding en behandeling.

Bij het ondersteunen van kwetsbare mensen, respecteren wij de individualiteit. Wij stimuleren de mogelijkheden van ieder mens. Het erkennen van gelijkwaardigheid is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Ieder mens heeft dromen, verlangens en doelen in zijn leven. Wij motiveren, bekrachtigen en ondersteunen. De interactie tussen cliënten en medewerkers vergroot de kwaliteit van elkaars bestaan. De betrokkenheid, rol en positie van familie en het persoonlijk netwerk van de cliënt, in en met de samenleving, vormen daarbij een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Deze visie maakt dat voor Zuidwester de focus ligt op: Waardevol leven en zinvol werk.

Op 21 november ontvangen we graag mensen die affiniteit hebben met mensen met een beperking, die altijd al in de zorg wilden werken maar de stap nog niet hebben gezet, of mensen die ervaring hebben in andere zorgsectoren (ouderenzorg, GGZ, jeugd) en geinteresseerd zijn in een overstap naar de gehandicaptenzorg. Zuidwester heeft opleidingsplaatsen, stageplaatsen en geregeld vacatures. Er zijn functies als medewerker of ondersteuner, gedragsdeskundige, manager.

Programma:
13.00-13.10 uur ontvangst en intro: Emine Kaya (recruiter), Enikö Nagy (zorgmanager)
13.10-13.40 uur kennismaking met een ervaringsdeskundige
13.40-14.30 uur rondleiding op dagbesteding, verzorgd door een cliënt en een activiteitenbegeleider
14.30-15.30 uur zelf ervaren en kennismaken met dagbesteding en andere disciplines of netwerkgesprek met een begeleider Zuidwester en de recruiter Zuidwester
15.30-15.40 uur afsluiting

Zien we jou op 21 november?


De Nationale Werkbezoekdag vindt dit jaar plaats op 21 november 2018. Honderden organisaties in Nederland openen deze dag hun deuren en geven je een ‘kijkje in de keuken’. Ben jij nieuwsgierig naar deze organisatie en ga je woensdag 21 november graag met iemand in gesprek? Neem dan vanaf 1 november contact op met deze organisatie. Onderling maken jullie samen verdere afspraken voor deze dag! (NB: eerder contact opnemen is niet wenselijk)

 

 

Contactpersoon: E. Nagy, zorgmanager
Branche: Gezondheid, zorg
Adres: P.J. Bliekstraat 1
Plaats: Spijkenisse
Website: www.zuidwester.org
Meld je nu aan