Sodexo Nederland

« McDonald’s Hoorn | Overzicht | McDonald’s Uithoorn »

Sodexo geeft het dagelijks leven meer kwaliteit. Op verschillende locaties door heel Nederland verzorgen wij o.a. de schoonmaak, catering, receptiediensten en vele andere facilitaire diensten. Dit doen wij bijvoorbeeld op scholen en universiteiten, in kantoren, zorginstellingen, gevangenissen, bij evenementen en zelfs op boorplatforms en in mijnen.

Werken bij Sodexo betekent dus: verschillende mogelijkheden qua functies én locaties. Je kunt bijvoorbeeld werken als cateringmedewerker, schoonmaker of receptioniste op een van de locaties. Wat past het best bij jou en wat houdt Sodexo nu precies in? Daarover gaan we graag met jou in gesprek!

We nodigen je uit om onder het genot van een kopje koffie of thee eens kennis te maken met Sodexo. Hopelijk zien we jou ook op 21 november!


De Nationale Werkbezoekdag vindt dit jaar plaats op 21 november 2018. Honderden organisaties in Nederland openen deze dag hun deuren en geven je een ‘kijkje in de keuken’. Ben jij nieuwsgierig naar deze organisatie en ga je woensdag 21 november graag met iemand in gesprek? Neem dan vanaf 1 november contact op met deze organisatie. Onderling maken jullie samen verdere afspraken voor deze dag! (NB: eerder contact opnemen is niet wenselijk)

Contactpersoon: Lotte van de Kamp, Junior Recruitment Adviseur
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lotte-van-de-kamp-43a769ba/
Branche: Horeca
Adres: Gebouw 133, Stationsplein Noord-Oost 236, 1117 CJ Schiphol
Plaats: Schiphol
Website: https://nl.sodexo.com/home.html
Meld je nu aan