KomKids Kinderopvang

« Actiefwerkt! bij Royal FloraHolland | Overzicht | Gemeente Den Haag »

Welkom bij KomKids! KomKids biedt opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, Verkorte Kinderopvang met VVE / peuterspeelzaal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en voorschoolse-, tussenschoolse-, naschoolse-, ADV- , vakantieopvang en zomervakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar op meer dan 30 locaties in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam.

Op de Nationale Werkbezoekdag staat onze deur open voor iedereen die inzicht wil in het werk als pedagogisch medewerker binnen de kinderopvang.
Onder het genot van een kopje koffie/thee gaan we gezellig met elkaar in gesprek zodat wij jou, en jij ons al een beetje leert kennen.
We stellen de organisatie voor, lichten de functie pedagogisch medewerker toe, bespreken opleidingsmogelijkheden en nemen de openstaande vacatures met je door, maar er is ook ruimte voor een CV check en andere vragen.

Wij kijken graag naar jouw mogelijkheden. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak!


De Nationale Werkbezoekdag vindt dit jaar plaats op 21 november 2018. Honderden organisaties in Nederland openen deze dag hun deuren en geven je een ‘kijkje in de keuken’. Ben jij nieuwsgierig naar deze organisatie en ga je woensdag 21 november graag met iemand in gesprek? Neem dan vanaf 1 november contact op met deze organisatie. Onderling maken jullie samen verdere afspraken voor deze dag! (NB: eerder contact opnemen is niet wenselijk)

 

Contactpersoon: Danisha Bateswar, Afd. Personeelszaken
Branche: Gezondheid, zorg
Adres: Gerrit Verboonstraat 15
Plaats: Schiedam
Website: www.komkids.nl
Meld je nu aan