De Binnenvest

« Gemiva-SVG, KDC De Walnoot | Overzicht | TNO »

De Binnenvest bestaat sinds 1993 en is een stichting voor maatschappelijke opvang en beschermd wonen in de wijk, in de regio Zuid-Holland Noord. Bij (dreigende) dak- of thuisloosheid bieden wij de helpende hand. De Binnenvest ondersteunt mensen om hun kracht te (her)vinden en onder andere via zinvolle dagbesteding hun leven weer op te bouwen. De Binnenvest werkt met de methodiek Krachtwerk.

Op 21 november zetten wij de deuren open van onze tussenvoorziening. Wij verwelkomen je met warme chocolademelk en erwtensoep. Want niemand hoeft aan de kant (of in de kou) te staan! Wij organiseren, samen met onze cliënten, een rondleiding en een presentatie. Maak kennis met medewerkers en vrijwilligers die je alles willen vertellen over het werk wat wij doen.


De Nationale Werkbezoekdag vindt dit jaar plaats op 21 november 2018. Honderden organisaties in Nederland openen deze dag hun deuren en geven je een ‘kijkje in de keuken’. Ben jij nieuwsgierig naar deze organisatie en ga je woensdag 21 november graag met iemand in gesprek? Neem dan vanaf 1 november contact op met deze organisatie. Onderling maken jullie samen verdere afspraken voor deze dag! (NB: eerder contact opnemen is niet wenselijk)

Contactpersoon: Patty Zoet, Projectadviseur Nieuwe Kracht
Branche: Gezondheid, zorg
Adres: Morspad 6
Plaats: Leiden
Website: www.debinnenvest.nl
Meld je nu aan