Reserveer een plek voor een netwerkgesprek tijdens de Werkbezoekdag

Op 15 november 2023 is de Nationale Werkbezoekdag. Honderden werkgevers openen de deuren zodat nieuwsgierige werkzoekenden – op afspraak – een (online) netwerkgesprek kunnen inplannen. Tijdens de Werkbezoekdag staat het netwerken centraal. Wil je meer weten als werkzoekende, klik HIER. Wil je meer weten als werkgever, klik HIER.

In de lijst hieronder staan alle professionals die beschikbaar zijn voor een netwerkgesprek. In sommige gevallen zijn professionals op een ander moment beschikbaar dan opgevoerd op deze site, je plant uiteindelijk in onderling overleg altijd het definitieve moment van het (online) werkbezoek.

Na aanmelding ontvangt de professional de contactgegevens van de nieuwsgierige werkzoekende én het verzoek om een mail te sturen om het werkbezoek te concretiseren, dan plan je dus samen een datum en tijdstip in voor het (online) netwerkgesprek.

Heb je filters aanstaan en wil je weer de totale lijst zien?  KLIK HIER VOOR ALLE WERKGEVERS.

.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Marco van Schagen | Oprichter/ Junior Innovatie & Digitale geletterdheid | Junior IOT Onderwijs BV

november 15 - 00:00

Ik werk samen met Tijl als oprichter bij Junior IOT Onderwijs BV. Wij hebben Junior IOT opgericht vanuit onze makerspace in Alkmaar.
Daarbij hebben we een leuk technologie jaarprogramma gemaakt voor juniors tussen 7 en 17 jaar. Nu komen er vanuit het hele land vragen om deze lessen op meerdere scholen uit te voeren. Dit is dan vaak iedere week één dag per week. Wij zetten de lessen en de spullen hiervoor klaar.

We vinden het leuk dat mensen er vanuit hun passie voor kiezen om hierbij te helpen. Op dit moment hebben we zo’n 20 mensen. Soms is dat voor één dag per week, en anderen staan wel drie dagen per week voor de klas.

We zijn op maandag 13 en dinsdag 14 november beschikbaar voor een netwerkgesprek omdat we je graag meer vertellen over onze functie en over de branche waarin we werken. Ook nemen we je mee in onze organisatie en kunnen we je laten zien wat voor banen er zijn.

Gegevens

Datum:
november 15
Tijd:
00:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://junioriot.nl/

Locatie

Junior IOT Onderwijs BV
Wognumsebuurt 10
Alkmaar, Noord-Holland

Overige informatie

Functie
Oprichter/ Junior Innovatie & Digitale geletterdheid

 

EXTRA INFORMATIE  Veel professionals bieden een online netwerkgesprek, een fysiek werkbezoek op locatie is echter het leukst omdat werkzoekenden dan echt een kijkje in de keuken krijgen. De professionals van desbetreffende organisatie bepaald of het netwerkgesprek online of offline zal plaatsen, hierover ontvang je per mail nadere informatie na aanmelding.

De locaties van de professionals zijn zichtbaar, zodat hier op gefilterd kan worden aangezien het interessant is om juist een netwerkgesprek te plannen met een professional in je eigen provincie. We adviseren je om de Werkbezoekdag te gebruiken om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in een andere sector dan jij normaal gesproken op oriënteert. Ga eens in gesprek met iemand uit de Zorg, Onderwijs of IT!

Aantal inschrijvingen: 2 / 6

Registraties zijn gesloten voor dit netwerkgesprek

Pin It on Pinterest