Reserveer een plek voor een netwerkgesprek tijdens de Werkbezoekdag

Op 16 november 2022 is de Nationale Werkbezoekdag. Honderden werkgevers openen de deuren zodat nieuwsgierige werkzoekenden – op afspraak – een (online) netwerkgesprek kunnen inplannen. Tijdens de Werkbezoekdag staat het netwerken centraal. Wil je meer weten als werkzoekende, klik HIER. Wil je meer weten als werkgever, klik HIER.

In de lijst hieronder staan alle professionals die beschikbaar zijn voor een netwerkgesprek. In sommige gevallen zijn professionals op een ander moment beschikbaar dan opgevoerd op deze site, je plant uiteindelijk in onderling overleg altijd het definitieve moment van het (online) werkbezoek.

Na aanmelding ontvangt de professional de contactgegevens van de nieuwsgierige werkzoekende én het verzoek om een mail te sturen om het werkbezoek te concretiseren, dan plan je dus samen een datum en tijdstip in voor het (online) netwerkgesprek.

Heb je filters aanstaan en wil je weer de totale lijst zien?  KLIK HIER VOOR ALLE WERKGEVERS. Gebruik de filters om een interessante professional te vinden waarmee jij graag kennis zou willen maken, zoek bijvoorbeeld op provincie of sector. 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Els Rietbroek en Kim Verdel | Praktijkopleider en kwaliteitsmedewerker

november 16

Kindkracht 0/12 is een kinderopvangorganisatie met locaties in Roelofarendsveen, Oude Wetering en Rijpwetering.
Wij verzorgen professionele babyopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang in een geborgen en sfeervolle omgeving. Kwaliteitsmedewerker Kim of praktijkopleider Els vertelt jou graag meer over (werken bij) Kindkracht 0/12.

Heb je nog niet het juiste diploma? Ook dan ben je van harte welkom, Els kan je informeren over de opleidingsmogelijkheden.

Wij kijken er naar uit kennis met je te maken! Je kan op 16 november fysiek langskomen tussen 10.00 u en 12.00 u, wij kunnen dan vier geïnteresseerden ontvangen. Wij leiden jou graag rond zodat je een kijkje kunt nemen in onze werkpraktijk! Je ziet en kunt ervaren hoe er wordt gewerkt bij de verschillende doelgroepen en uiteraard is er ruimte om al jouw vragen te beantwoorden.

Komt online je beter uit dan is dat geen probleem! Tussen 14.00 u en 15.00 u zijn Els en Kim beschikbaar om met twee geïnteresseerden in gesprek te gaan. Wij informeren je over onze kinderopvang en de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

We ontmoeten je graag.

Gegevens

Datum:
november 16
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Kindkracht 0/12
Pastoor Onelplein 5-7
Roelofarendsveen, Zuid-Holland

Organisator

Els Rietbroek en Kim Verdel
E-mail:
elsrietbroek@kindkracht.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

Functie
Praktijkopleider en kwaliteitsmedewerker

 

EXTRA INFORMATIE  Veel professionals bieden een online netwerkgesprek, een fysiek werkbezoek op locatie is echter het leukst omdat werkzoekenden dan echt een kijkje in de keuken krijgen. De professionals van desbetreffende organisatie bepaald of het netwerkgesprek online of offline zal plaatsen, hierover ontvang je per mail nadere informatie na aanmelding.

De locaties van de professionals zijn zichtbaar, zodat hier op gefilterd kan worden aangezien het interessant is om juist een netwerkgesprek te plannen met een professional in je eigen provincie. We adviseren je om de Werkbezoekdag te gebruiken om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in een andere sector dan jij normaal gesproken op oriënteert. Ga eens in gesprek met iemand uit de Zorg, Onderwijs of IT!

Aantal inschrijvingen: 2 / 3

Registraties zijn gesloten voor dit netwerkgesprek

Pin It on Pinterest