Reserveer een plek voor een netwerkgesprek tijdens de Werkbezoekdag

Op 17 november gaan werkzoekenden in heel Nederland in gesprek met professionals van diverse organisaties. Deze professionals hebben zich aangemeld omdat ze je graag vrijblijvend informeren over hun baan, bedrijf en branche. Tijdens de Werkbezoekdag staat het netwerken centraal.

 

UPDATE: AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jelle Hondema | Directeur

november 17 - 10:00 - 11:00

WorkCity is actief als dienstverlener op de arbeidsmarkt en heeft als missie om zoveel mogelijk mensen aan een passende werkplek te helpen. Hiervoor is een specifieke app ontwikkeld: WorkMatch. De tool toont 25.000 verschillende functies waarmee je eenvoudig ontdekt welke banen nog meer bij jou passen. Daarmee vind je ook de baan die past bij jouw talent. Wij gaan ervan uit dat voor iedereen een baan te vinden is, maar dan moet je wel weten waar je moet zoeken.
Ik ben directeur van WorkCity en neem je graag mee in mijn werkzaamheden als eindverantwoordelijke van deze mooie organisatie. Naast ondernemer ben ik ook recruitment adviseur.

Zie voor meer informatie: https://workcity.nl/landelijke-werkbezoekdag/

Tijdens de Werkbezoekdag vertellen we je in een (online) netwerkgesprek graag over onze organisatie. Ook kunnen we tijdens de Werkbezoekdag een loopbaancoach-gesprek aanbieden, in dat geval krijg je van te voren een online vragenlijst. Na aanmelding via de website van de Werkbezoekdag nemen we contact met je op en dan plannen we wat in.

Gegevens

Datum:
november 17
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Tags:
,

Organisator

Jelle Hondema
E-mail:
info@workcity.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

Functie
Directeur

Locatie

Workcity
Haarlemmerstraatweg 79
Halfweg, Noord-Holland 1165 MK Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

UPDATE: AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!.

 

Let op: In lijn met het Covid-19 beleid van de Nederlandse overheid worden in principe netwerkgesprekken digitaal gehouden, tenzij – na aanmelding – in onderling overleg iets anders wordt besloten.

De locaties van de professionals zijn wel zichtbaar, zodat hier op gefilterd kan worden aangezien het interessant kan zijn om juist een netwerkgesprek te plannen met een professional in je eigen provincie.

We adviseren je om de Werkbezoekdag te gebruiken om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in een andere sector dan jij normaal gesproken op oriënteert. Ga eens in gesprek met iemand uit de Zorg, Onderwijs of IT!

Aantal inschrijvingen: 3 / 3

Registraties zijn gesloten voor dit netwerkgesprek

Pin It on Pinterest